31/7

Long time, no writing.. Har väl egentligen inte orkat alls, eftersom att det känns som att allting händer på en och samma gång och har så gjort ett B R A tag.. Konstigt egentligen, människans funktioner, hur "lätt" man anpassar sig till nya former och en ny livsstil.

Jag har gjort det och så har min familj. Vi har tänkt om på vad som egentligen är viktigt här i livet och att många är materialister fastän de inte har råd. Hur har det kommit sig i världen att självförtroendet sitter i märkeskläder och att det viktigaste är att alltid ha det dyraste och det mest moderna? Att media målar upp en bild av den perfekta människan som 98% av befolkningen försöker efterlikna.
Det är likadant med kärlek, det viktigaste hos partnern är att han/hon är rik, snygg, bor i ett vackert hus och kör en snygg bil. Är det egentligen så viktigt? Borde inte de viktiga egenskaperna vara ärlighet, förtroende och rent utav kärlek? Jag har sett alldeles för många par i mina dagar som bara gnäller på varandra, han är lat, hon är tjatig, dittan och dattan. Istället för att bara säga att den andra personen är helt underbar och att man älskar den?? Ibland känns det som människan är gjord för att vara missnöjd och bara gnälla, om inte på ens partner så på vädret eller någonting annat. Gör någonting åt det då! Sluta gnäll, se det som att när det regnar så blir marken vattnad och gräset och växterna mår bättre. Självklart pratar jag om allting i lagoma former, men det hoppas jag redan att du som läser har förstått.

Syster är hemma från operationen nu, skönt att ha henne hemma och på fötter igen. Denna operationen har fått mig att inse hur lätt det är att ta någon för givet.. Ett obehagligt wake up call...

Idag kommer 9 borlänge personer ner hit så imorgon blir det Liseberg :)

20 augusti, can't wait!



"Den som är stark måste vara snäll."

Pippi Långstrump

RSS 2.0