28/10

Oh, idag har varit en hektisk dag! Upp, äta frukost, sen åkte vi ner på stan, jag köpte mig ett busskort, sedan gick jag till arbetsförmedlingen och anmälde mig igen.. suck, sedan gick jag och älskling till hans storasyster och pratade lite. Bussen till stallet gick 4 ifrån stan, var där till halv 7 för att sedan åka direkt hem till davids föräldrar där vi bjöds på middag och nybakade bullar. Peew! Nu har jag sammantattat hela dagen.

Och nu sitter jag här och skriver blogg medans David leker med Humle, familjen är samlad. Det är så mysigt att se hur mycket den katten tycker om D och hur han tyr sig till honom mer och mer för varje dag som går. Sedan att D går ner och beter sig som katter gör, gör nog inte saken sämre direkt :) Humle är verkligen våran lilla ögonsten och man märker på både mig och David om vi varit borta från honom för länge blir man lite ledsen inombords, men ack så mycket mysigare när man ses igen!
Imorse när jag vaknade hoppade Humle upp i sängen (Han sover aldrig där annars) så sprang han direkt över till D, upp på magen, komma närmare och närmare för att tillslut ge honom en godmorgon puss. Jag blev alldeles varm inombords, det var bland det sötaste jag någonsin sett! Skruttisar!

Siv är här uppe nu, min Siv, som jag har saknat hästlukt och bara stå och pussa på min pålle! Siv med jätteenorma kliv! Bilder på henne kommer snart!

Vi hade inflyttningsfest i lördags också, det var jätteroligt, roligt folk, rolig fest helt enkelt! Dock fick jag veta att jag levde på söndagen, fast vi hade bara en slappa dag där vi strosade runt i pjamas! Jag och min underbara älskling. Underbara, älskade David!

Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva, ni som mest brukar läsa bloggen. Vad är ni sugna på att höra? För jag börjar få lite slut på ideer :D


Jag & älskling


Snyggve Elina och jag





Att våga är att bara mista marken för en stund.
Men att inte våga något fast man vill, är att förlora sig själv och mer därtill

21/10

Alltså, idag känns huvudet helt tomt på ideer. Jag vet egentligen alls vad jag ska skriva om så förmodligen kommer det bara bli en massa ordbajseri. Hoppas att ni som läser inte har några problem med det.

Ibland när jag sitter själv i lägenheten tänker jag på vad jag har lämnat hemma. Vänner, familj, allting och det skär lite i mig. Ibland kan jag komma på migsjälv med att vara helt ensam. Fast jag egentligen inte alls är det, jag har ju min familj här? Men att inte kunna träffa min mor, christer och min syster när jag vill är lite jobbigt. Visst är det så att man bara kan sätta sig på ett tåg eller ta bilen ner, men ekonomin ska finnas till det också.
Det är inte direkt hemlängtan, för jag kan ärligt säga att jag inte längtar efter min hemstad, utan bara min familjenärhet. Att kunna krypa tillbaka in i det trygga. Jag vet, jag vet. Man ska inte det. Men bara dethär att kunna komma hem och sedan åka tillbaka till sigsjälv igen? Men nej, det kan inte jag. Men det är bra, jag vill detta. Jag intalar mig det varje dag, och när jag tittar in i min pojkväns ögon så förstår jag, detta är rätt.

Jag var med Malin igår, helt underbart mysigt. Kan ni själva förstå detta? Hur det är att ha en bästis när man är liten, flytta 50 mil bort och bara tappa kontakten sådär. För att sedan 10 år senare bara återuppta den och fortsätta precis som vanligt? Även om livet och alla dess erfarenheter har format oss till de vi är idag?
Jag känner precis som Malin sa till mig förra veckan "Det är precis som att jag fått min bästis tillbaka". Precis så känner jag! Du är så lätt att umgås med, vi behöver inte prata jämt, vi behöver inte göra 1000 saker. Men jag vet att du finns där för mig om jag behöver dig. Precis som att jag finns där för dig.

Och sedan finns det en annan Malin i mitt liv. Johanesson! Du är så fin tjejen, jag är så glad att vi har hittat till varandra som vi ändå gjort. Du har funnits där för mig när jag har behövt dig. Du vet att du är välkommen hit när du vill? Jag skulle bli helt fantastiskt glad om du gjorde det! Du är underbar!


David? I love you







Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you.


Leta efter digsjälv, med digsjälv
Låt inte andra göra din väg
Det är din väg, din endast
Andra kan få gå den med dig
men ingen kan gå den för dig.

19/10

Åh, älskling har kommit hem igen så jag har inte riktigt haft tid till att blogga på senaste utan vi har bara myst och njutit av varandra istället!

Helgen har varit fullt upp, i fredags överraskade älsklingen mig med att komma hem två timmar tidigare än vad han tidigare sagt. Så klockan 8 knackade han på dörren istället för 10! Snacka om att jag blev paff, och lycklig! :) Totte och Isabelle var här då men när de hade sett klart filmen gick de och jag och D hade en mysig middag ihop. Jag har knappt något minne av den kvällen, jag var bara så glad över att han var hemma igen hos mig så jag gick som på moln!

I lördags hade vi mysdag, där vi återigen bara njöt av varandra! Vi var hos hans mamma och pappa och donade lite. I stort sett hela eftermiddagen iofs.

Och igår hämtade vi äntligen våran efterlängtade tvmöbel så jag har kunnat få upp mina böcker! Få lite struktur på sakerna här i lägenheten. Vi fick även ett soffbord med där jag har lagt över en duk som min farmor gjorde till mig innan hon gick bort. Så den betyder mycket för mig plus att jag tyckte att den gjorde sig väldigt fin på det bordet! :)

Sivan kommer förmodligen komma om en vecka också, som jag längtar! Jag som alltid haft fullt upp, till att nu gå till att göra ingenting, I'm going insane here! Eller ja, skönt med "semester" men det blir ganska snabbt långtråkigt. Jag saknar hästlukten, gnäggandet, värmen av hästarna och stämningen i stallet. Allt som har med hästarna att göra! Lille siv, och min underbara duktiga lillasyster som hållt igång henne för mig! Jag har dig att tacka till 1000. Jag älskar dig.

Nu ska jag sätta mig med älsklingen och titta på Harry Potter och Fenixorden. Jag får hoppa över den boken i mitt Harry Potter maraton för annars kommer jag aldrig orka mig igenom den. Men det är ju ändå den tjockaste och egentligen segaste boken, så det är lungt för min del :)

Ikväll ska jag och D äta köttfärssoppa, det kommer bli mumma! Jag måste faktiskt få ge migsjälv lite kredit över mitt matlagande. Ända sen jag flyttade hemifrån har jag blivit riktigt, riktigt duktig på att laga mat. Jag är väldigt stolt över migsjälv !

Lite bilder visas av nya möbeln och bordet med min numera favoritduk!














Jag saknar & älskar dig



"Klar med sig själv blir man ju aldrig, man är ju som en lök, det finns hela tiden
nya lager att skala bort för att komma närmare sin innersta kärna"

15/10

Tankarna snurrar i skallen idag, jag känner mig så fruktansvärt ensam. Känns så tomt att vakna upp utan att du är där och snosar mig i nacken. Jag känner mig ensam när jag går upp och äter frukost när inte du är där, att bara laga mat till en. Detta funkar inte för mig, det är inge kul!
Folk säger till mig att det inte är långt kvar, att du är snart hemma, men för mig känns det inte så! Det känns som världens längsta dagar när du inte är här. Jag tror nog faktiskt helt seriöst nu att tiden går hälften så fort när inte du är här.. Humle saknar dig också, han går runt här och letar efter dig märker jag. Han undrar vart pappa är?

Du har varit borta sen i söndags kväll och nu "börjar" mina abstinens komma ordentligt. Märker nu att jag är egentligen ingenting utan dig. Vi behöver inte ses konstant 24 timmar om dygnet men att bara veta att jag kan vara med kompisar, komma hem och du finns här, eller kommer hem lite senare räcker för mig. Dendär kursen kom ju sjukt olämpligt. När man bara bott ihop i en vecka så åker du igen. Känns faktiskt inte alls speciellt roligt.. Men som sagt, jag måste tänka positivt. Imorgon vid 10 tiden på kvällen kommer du hem till mig igen. Jag kan knappt vänta!

Igår provade jag, Elina och Isabelle det nya Peace and Love cafét. Helt okej faktiskt, sen gick jag och Elina hem till henne och snackade lite skit i typ 2 timmar, om inte mer :O Hem, äta, sen kom Sofi och vi tittade på bilder från den gamla goda tiden. Minnen sköljde över en som en forsränna. Underbart!!

Har även läst ut Harry Potter 1,2 och 3 på ca tre dagar och har börjat på fyran. Yai me! Så går det när man inte har någonting att göra. Så om det är några som vill hitta på någonting med mig så tveka inte för att slå en signal, jag är öppen för förslag :D




I miss u


Jag är kärlek. Jag duger. Jag räcker. Allt som Du tar med Dig måste göra mig mer av den jag redan är. Jag ser ut så här och Du kan delvis få uppleva vem jag är genom att ge mig mer kärlek.
Jag är kärlek. Och Du får mig att känna mig tillfreds med mig själv.

12/10

Alltså, nu är jag förbannad! Läste i en tjejs blogg om hur dom hade sett en annan tjej på stan bli inputtad i ett staket av en kille och är helt panikslagen, skriker på hjälp och skriker "släpp mig".. Vad gör bruden som skrivit ut detta på sin blogg? Jo hon och hennes kompis hade typ ställt sig i ett par buskar och bara kollat på. Vad i helvete rent ut sagt? Vart är världen påväg!?
Hur kan man med att bara lämna en tjej så? Och när hon väl kommer loss tappar hon sin jacka och springer iväg i högklackat och svinfull med killarna gåendes efter henne. Vad gör tjejerna i buskarna? Ingenting. Shit vad sur jag blir! I sådana lägen undrar jag vad folk har att tänka med, jag skulle ALDRIG lämnat den tjejen där. Man hade ju ringt en taxi till henne eller vad fasen som helst?! Åhhh grrr! Detta beteendet är inte okej, det är aldrig okej! ååh...

Från en sak till en annan, David är i stockholm på kurs hela veckan :( Kommer hem på fredag kväll, vet ni hur lång tid de känns som!? Känns som att han aldrig kommer komma hem.. Jag och Humle får helt enkelt klara oss själva veckan ut.. Buhu:( Men det går bra, vad är det man brukar säga, en god kvinna reder sigsjälv?

Malin kommer hit idag också, can't wait! Ska bli så kul att träffa henne igen nu när vi ska ha världens tjejkväll med god mat, roliga spel, bra filmer och massa snack! Ååh, kan ni tänka er hur de känns att återförenas med ens bästa polare sedan mellanstadiet? Som man knappt träffat sedan man gick i fyran? Det är iallafall helt underbart! Det går inte att beskriva!

Nu tycker jag även att dendär bodelningen kan vara klar snart, börjar bli riktigt förbannad. P, du är helt allvarligt enligt min åsikt heeeeelt körd i skallen. Det är pinsamt, du gör ju digsjälv till fullständigt åtlöje, du kommer snart inte kunna visa dig i samma stad som mamma bor i längre. Folk vet vad du gör, och folk tycker inte om dig.



Jag älskar dig



När det sista trädet är fällt,

den sista floden förgiftad
och den sista fisken fångad,
först då inser vi att pengar
inte går att äta.

10/10

Idag vaknade jag sent eftersom D  legat och snörvlat mig i örat i stort sett hela natten. Men det gjorde ingenting, han var så söt när han låg där och lät som ett helt fotbollslag^^

Sen kom Jim över, han tog ju körkort igår :) Grattis grattis! Så vi drog till k och köpte nödvändigheter till maten idag och jag köpte även lite ansiktsvatten, tvättcreme och så. Känner man sig fin mår man bra.

Sen åkte vi hem och hämtade jocke och har bara suttit här hemma och snackat sedan dess.. Var mysigt med lite liv och rörelse här i lägenheten. Lyssnade på gamla godingslåtar från när man var typ 15 bast. aaah!

Så nu ska jag snart ställa mig och göra Tacopaj också, mumma! Sen ska jag å D springa över till grannarna Elina och Jim för att titta på VM kval! Ska bli riktigt najs! Mysigt att allting börjar lägga sig här uppe och att jag verkligen trivs!

Självklart saknar jag familjen där hemma och alla djuren, men det är mysigt att börjat med ett eget liv någon annanstans. Med folk jag verkligen trivs med här också! Plus att mitt hjärta är ju här med mig, fastän han lämnar mig hela veckan nu för att åka på utbildning i Stockholm :(
Det är inget roligt alls känner jag, men jag ska sysselsätta mig på dagarna, Malin kommer ju hit plus att Jonna skulle bo här några dagar också fattar jag det som. Om jag har tur!

Nä nu ska jag ställa mig och laga mat och sedan hoppa i fotbollskläderna, eller ja fotbollsTITTARkläderna, äta middag, springa öve till grannen och störa honom + att vi ska ta med oss Rapparkalja!

Jag tänker säga en väldigt klok sak nu, eller ja, klok och klok. En sann sak! Sällskapsspel är klart underskattat!!: )





Det är framtiden jag är intresserad av - eftersom att jag kommer tillbringa resten av mitt liv där

Charles F. Kettering

7/10

Idag är det JÄTTEfint väder ute och jag har suttit ute på våran balkong med Humle och läst Harry Potter. Tänkte försöka gå igenom de sju böckerna igen ;D Har ju sett alla filmer som finns än så länge, men filmerna är ju ingenting mot böckerna. Som så många andra böcker som blivit filmer. Iallafall enligt min åsikt.

Igår tog jag och D en morgonpromenad runt älven, tog dock inga bilder därifrån, får bli nästa gång. Sedan hem och äta frukost och hämta våran tv. Ingen fin tv direkt, men sålänge funkar den ju. Plus att vi hämtade det första nintendot som gjordes så jag har verkligen nött mario bros nu. Helt sjukt vilket roligt spel!

Sedan var vi även på Dollarstore i.. Måndags? Köpte gardiner, blev faktiskt riktigt bra, fast vi har inga i vardagsrummet än.. Sedan när vi kom hem insåg vi att gardinerna låg i tvåpack :O Nej! Då har vi ju hur många som helst, för många! Kanske vi kan använda de svarta dock och bara köpa andra mönstrade sedan till vardagsrummet. Om vi har tur ^^

Sedan ska vi förbi stallet idag också, ska förklara läget för dom om att Sivan kommer två veckor senare. Mindre roligt men ibland tillstöter ju komplikationer som gör att man måste ändra planer. Surt sa räven, men vad ska man göra ? :)

Har även fått många förfrågningar om kissekatten, jodå, han mår bara bra och han njuter verkligen när det bara är jag och D hemma, då är han så kelig så han inte riktigt vet vart han ska ta vägen, men så fort någon annan kommer så gömmer han sig under soffan eller sängen. Haha, vet inte riktigt varför men ?

Sen ska jag få träffa Malin igen nästa vecka, jag längtar! Ska kolla med henne om jag kan åka med till Hedemora också, saknar ju så hemskt att rida och jag vill träffa hennes familj igen! Det vore grymt kul att återuppleva gamla minnen. Dock bara från hennes gård för resten av staden klarar jag inte av!

Skriver mer någon annan dag, inspirationen tog slut här plus att vi ska försöka fått gjort lite lunch! Langar upp lite bilder istället, enjoy!



Sovrum


Dålig bild på kök


Humle





Jag älskar dig!



"...Bortsett från några sällsynta individer (Sokrates, Jesus)
förlitar vi oss på omvärldens tecken på respekt för att kunna tolerera oss själva..."

Ett citat ur boken "Statusstress" av Alain de Botton (sidan 4)

4/10

Sorry att jag inte skrivit på länge men internet har varit helt väck här uppe. Känns som att vi behövt ringa typ femtioelva gånger för att få det att fungera. Suck?

Iallafall gick resan upp hit bra, vi åkte runt 10 i 9 och kom fram runt 20 i 4. Vi Tog lite extra tid på oss med två stopp, och Humle skulle komma ut en gång också. Även om han mest satt i min famn med klorna rakt in i axeln på mig.. När vi väl kom fram kom Elina ut och hjälpte oss att bära in mina saker i lägenheten för att börja packa upp lite smått.
Sedan kom Jim, Davids pappa och bror förbi och så åkte vi till Davids föräldrar för att hämta upp hans saker och bara få in det i lägenheten. Humle var dock vid dehär laget extremt stressad och satt bara och tryckte i buren och låg sedan hela torsdag kväll och fredag dag under badkaret? Iallafall har han kommit ut nu och är glad och kelig. Nästan så man inte känner igen honom från hur han var på T?
Iallafall, torsdag ägnade vi åt att få upp sängen, sen köket och lite vardagsrum. Vi bor fortfarande i lite flyttkartonger, men hey, jag har bott här i 4 dagar.

Jag trivs iallafall kanon här, lägenheten är jättefin, vi börjar få ordning på saker och ting. Jim kom med den brillianta iden igår att vi skulle ha dubbeldejt en gång i veckan ^^ haha! Vi bor ju typ.. max 50 meter ifrån varandra, kan göra en liten fin morgonvink till varandra om vi känner för det..  =)

Sen tror jag att mitt sista blogginlägg kan misstolkas, jag skriver tillochmed missförstå mig rätt. Jag menar inte att alla tjejer viker ut sig för att få killar, och inte heller att "vanliga" tjejer inte är vackra. Utan att ofta är det tjejer som HAR vikt ut sig som är tillsammans med dehär killarna. Och sen om man har en åsikt om vad jag skriver är man välkommen att understryka med sitt namn : )

Sen var jag och Jim på musikal igår, Goodnight Sweetheart. Faktiskt en väldigt upplyftande musikal, man blev liksom.. Glad? Elina skötte ljuset så vi pratade lite med henne också, riktigt roligt! Eller ja, Jim och Elina pratar väl rätt ofta med varandra eftersom att de bor ihop ^^ haha!

Igår hade jag och Humle kvällen för oss själva eftersom D jobbade från 20-06. Vi gjorde dock inte så mycket, kröp ner i sängen med en bra bok och bara myste. Dock eftersom Humle sovit i stort sett hela dagen ändå ville han hellre vara vaken och störa mamma i sitt bokläsande med jamande, kurrande, att springa runt och ja.. Bara allmänt störa, kul tyckte han. Mindre kul tyckte jag...

Idag ska vi göra mer småpyssel såsom de sista tavlorna ska upp, sänglampan ska upp och vi ska förmodligen prata med fastighetsägaren också om lite smått och gått. Sen känner jag kanske idag att det blir en långpromenad runt älven? Det låter väl fint det? Även om inte vädret är det absolut bästa nånsin. Men det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Sedan släpptes biljetterna till Peace and Love den 1:a.. Redan innan bandsläppet, för sedan när banden kommer upp så höjs biljettpriset med 200 spänn! Men va!? Vad är det för dumheter, då kan man ju i stort sett slänga 1500:- spänn på ingenting, eftersom man inte har en aning om vilka band man köper biljetter till överhuvudtaget. Tyckte det var himla konstigt:S

Jaja, slänger upp lite bilder på våran ofärdiga lägenhet. Mer kommer när vi börjar få lite bättre ordning! Hallen ser dock lila ut, lite konstigt ljus för den är egentligen vinröd..


























Sådan enighet skall råda emellan er att när den ene gråter skall den andre känna smaken av salt

RSS 2.0