8/6

* Ärligt talat? Pajjat handen.. Suger!! Gamla skadan som gick upp igen..

* Annars? Fest på torsdag, fan vad nice!

* Jobb idag, jobb imorgon

*  Dagens diss : Jag hade fanimej 5g, 14vg och 13 mvg när jag gick ur gymnasiet, vad är det värt på högskolan? Ingenting, så innihelvete dåligt.. KUL! not..

* Jobba med hästarna från marken idag, det var skoj!









När du betraktar gåvan, betrakta också givaren

6/6

Mamma under fotbollsmatchen Sverige-Danmark

"OOOOH, eller... vilket mål är dom i? och.... Vad gör Zlatan?"

hahahah!







För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

5/6

Det blev bara för mycket helt enkelt











Hjärnan är livsfarlig. Ibland kan en människas hjärna ta död på samma människas själ.





Grattis Malin<3

3/6

Haaarre! Längesedan man skrev nu! man har inte orkat helt enkelt, jag har behövt lite egen tid där jag bara gör det jag känner för.. Om jag känner för det vill säga!

Mycket har hänt, jag har vart på 20års fest i Partille med Lotta och Jimmy! Roligaste kvällen på länge, med kubbspel, god mat och massa massa gott att dricka! Dans till bra musik och trevligt sällskap gjorde kvällen riktigt lyckad! Så grattis mina små turturduvor på födelsedagARNA! Stora kickor nu ^^

I söndags var jag, mamma, Lisa, Frida och vovvarna ute på Flatön och badade.. Dock badade då inte jag. badkruka som man är så låg man hellre på stranden och tittade på när andra badade, mycket mer intressant :) Efter det var det grillkväll hos pappa som var.. Mindre lyckad..

Men tråkigheter är inte denna blogg till för utan mest för att jag har lärt mig att försöka se det ljusa i livet, att uppskatta det man har och FRAMFÖRALLT uppskatta sigsjälv? Tyvärr är man oftast alldeles för självkritisk, "jag klarar inte detta" och "varför skulle dom välja just mig" är ofta tankar som förföljer många, men man måste försöka se förbi de tankarna! Var glad, lev livet, umgås med människor du tycker om och uppskatta varje andetag du har möjlighet att ta! Skratta! Skrattet är den bästa vägen till lycka!

Om du nu är missnöjd med någonting i ditt liv, kom ihåg, du är den enda som kan förändra det, dina tankar och dina aktioner kan förändra och göra dig till en lyckligare människa! Stirra problemen i ansiktet och ta itu med dom,  de försvinner inte av att man bara skjuter det framför sig. Livet är alldeles för lätt att ta för givet, man vet aldrig när det kan ta slut..  Glöm inte att berömma dig själv, var STOLT över dig själv, du är starkare än vad du tror, du klarar så mycket mer än vad du någonsin kan förvänta dig!
Tänk på allting som gör dig glad, tänk på allt fint du har istället för att nedvärdera digsjälv och tyck att allt är pest och pina. Livet är UNDERBART!!




                                                 TIGER

                                        Älskad och saknad



Dagens visdomsord:
 

"Den kortaste och bästa vägen att leva med heder på vår jord, är att i verkligheten vara den man ser ut att vara."
                                      
                                                                                   Sokrates


RSS 2.0