26/5

Jag är glad idag för jag fick 1000 kronor mer i lön än vad jag trodde..

Bra dag!:)







26/5 - "Du är ett underverk, fantastiskt och individuellt skapad  för att vara den enda av sitt slag i hela universum"

25/5

Intressant dag idag? Eller ja, måste egentligen fortsätta med gårdagen.. Åkte impulsvis in till götet för att titta på bio, Änglar och Demoner, så gryyyyymt värd att se! Iallafall, den var slut ungefär halv 12, blåste hem och släppte av Frida och Rebecka hos pappa och åkte sedan hem.. Jag somnade innan kungälv och vaknade när vi kom hem igen.. Skönt!!

Imorse ringde klockan halv 9, var dock alldeles för trött, hade en stor fet latmask i ryggen och rösten i mitt huvud sa åt mig att stänga av klockan.. Vilket jag gjorde och sov en halvtimma till!
Gick sedan upp och möttes av tre mycket glada vovvar som tyckte att jag borde vara jättepigg och glad eftersom att jag var nyvaken, icke san icke sa Sanna och vaggade fram lite likt Lurge i familjen addams..

Mamma var i full fart med städningen då jag insåg, som ett ljus från en klar himmel, fy skam vad jag hatar dammsugarljud!! Inte minst på morgonen men finns det någonting som får en att se rött med små djävular dansandes framför ögonen som fucking DAMMSUGARLJUD!? Skulle inte tro det!

Kort och gott med detta inlägget vill jag bara få sagt: Puckon som dammsuger medans andra sover, sluta med det! En dag kommer vi hämnas!! moahahaha...

Att en människa kan vara så dum...





Over and  doubt?


Dagens visdomsord:



"Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas"

24/5

Längesedan man skrev nu.. Har vart lite hektiska tider på senaste.. Både i torsdags och fredags var det jobb med tidningskörningen och fullt upp där.. Som tur var fick jag hjälp bägge dagarna, vem vet hur jag hade orkat annars?? Hur mycket som helst att bära och buntbanden riktigt skär in i händerna varje gång man kommer till en butik.. Inte skönt!

Sedan på fredag kväll åkte jag, M och Lisa in till stan, där jag å M släpptes av vid lägenheten och bara hade myskväll..
Lördag morgon var det sovmorran och snabb som jag är lyckades jag vara sen ändå, yaai me! Tog sedan vagnen ner på stan för att köpa present till Lotta, det blev en drinkshaker och en badmössa som sedan blev festens trick!
Iväg ut till Sandarna för att hämta Viggo och får sedan skjuts ut till Partille där partyt ska vara!

Var dock bara 2 pers som hade kommit när jag kom, men man korkade upp och bara satt och tjöta.. Sedan blev det kubb (där tjejerna vann, måste jag säga!), mer snack och grillning! Hade görtrevligt och träffade massa roligt folk! Träffade tillochmed Sussi, så nu var hela järngänget återförenat.. Måste jag nämna att vi inte träffats sen nian??

Blev sedan hämtat av M och Viggo som hälsade glatt, Marcus berättade dock att inte V ätit någonting och bara vart allmänt trött.. Men när jag kom hem åt han upp hela matskålen och la sig sedan i knät och myste.. Duktig vovve!

Idag ska jag rida två hästar för att sedan gå ut på långpromenad med hundarna, världens bästa terapi och riktigt skönt att få rensa huvudet i härlig natur, kan det bli bättre??



Bjuder härmed på en bild på lilla Viggo Piggo päronpung, visst är han söt!?!!?


Dagens visdomsord är en ny grej jag tänkte börja med, men det passar in på mig.. Så här kommer visdomsordet för söndag den 24/5- 2009:



"Vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?"


20/5

Klockan är bara 13.27 och ändå känns denna dagen som den längsta på länge.. Egentligen enligt min tid borde klockan vara halv två på natten nu..

Vart hos advokaten idag, trodde att läget var ljust men icke, och så säger mamma att man inte ska gräva ner sig, hur lätt är det då? Man hade nog hoppats på mer positivt men nej, så som lagen ser ut i sverige så ska alla idioter som beter sig som svin få allt bra och dom som sköter sig ska betala och straffas.. vi kan bara hoppas på att det vänder, och som han sa, om vi har tur är detta slut i år iallafall.. Åt helvete långt..

Malin kom ut igår, var mysigt att få prata av sig och bara flumma lite allmänt, med någon som inte är inom familjen.. Jag hoppas innerligt att det snart löser sig för henne med..

Annars är det stallet idag, kanske laga en bil eller två, men fyfan vad jag inte känner för det.. Nu låter jag precis som en gnällkärring, men jag får fanimej lov att vara det, en riktigt sur jävla bitteriftta.


Over and out



19/5

Idag den 19/5 bryter jag härmed min bloggoskuld! Känns lite sisådär att jag givit efter för bloggandet men kan vara rätt intressant att se responserna?? Kanske.. hehe..

Varit ute och jobbat idag, hur patetisk känner man sig inte då när man har sol och skönt väder ute och allt man vill göra är att lägga sig i ett mörkt rum och titta på film? Borde inte det vara olagligt eller någonting?

Ändå känns det som att idag kan bli en relativt bra dag,zoot här hemma sover vilket innebär lite lungt och skönt för oss djurvakter. Just för tillfället är det bara Humle som springer runt och stökar, nämde jag att det är min katt!?

Fick även ett mail idag av studera.nu, där de stog att man skulle skicka in handlingar och sådant till dom, varpå jag panikringde, hade ingen aning om vad de var för handlingar som skulle skickas in.. Dock lugnade rösten i telefonen mig(Anders tror jag att han hette?), om att det vara bara om man läst extra kurser som man behövde skicka in... Eller om man läst på komvux, vilket jag inte gjort..
Jag då i min blyghet försökte luska ut om det är många som sökt, då intagningspoängen höjs dramatiskt, då skrattade han åt mig och sa att dom slagit rekord och att det var ca 350 000 sökande i år... Jippie, stenen föll i bröstet och jag såg min advokatdröm flyga ut genom fönstret.. Tack finanskrisen!!

Har även fått reda på att jag fått sommarjobb, tack Cattis! Tidiga mornar och slutar dock även lika tidigt och jag tjänar bra, sånt gillar jag! Det passar mig! Då kan man ligga och sola hela dagen sen medans andra sliter fram till 4-5! : ) Fast och andra sidan ska man vara glad om man får jobb överhuvudtaget såsom samhället ser ut idag!


Föressten så är Pepsi typ brunstig nu eller något, jag blir tokig på kattskrället! Någon som vill komma hit och höra lite skönsjungande katt 24/7 är välkommen hem till mig!



Over and out... Or should I say in?



RSS 2.0